Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență de navigare mai bună, pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și a analiza traficul. În cazul în care alegi să continui utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookies și cu Politica de confidențialitate.

Soluție bio concentrată de curățare, cu ulei de portocale, 300 ml - Biopuro

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Soluție bio concentrată de curățare, cu ulei de portocale, 300 ml - Biopuro

Spune-ne opinia ta despre produs! (Aici poti scrie doar recenzii, pentru intrebari te rugam sa folosesti datele de contact)

Disponibilitate: In stoc

RON 30.00
Add Items to Cart
OR

Quick Overview

Detergent universal, concentrat, hipoalergenic, fără solvenți chimici, cu o aromă plăcută de portocale. Produs bio ideal pentu a îndepărta toate tipurile de murdărie, fără a lăsa reziduuri.

Descrierea produsului

Soluție universală bio cu ulei de portocale
Detergentul universal concentrat Biopuro este soluția pentru o casă curată și strălucitoare. Este ideal pentru suprafețe din metal, aluminiu, plastic, crom, sticlă, porțelan, lemn etc. Se poate folosi inclusiv la spălarea bărcilor și a bicicletelor.

Soluția ecologică universal Biopuro înlătură petele, guma de mestecat, toate tipurile de grăsimi, uleiul de motor, ceara, lacul de unghii, cerneala, lipiciul, siliconul.

Produs certificat ecologic de AIAB Italia, vegan, testat dermatologic pentru nichel, crom și cobalt.

Utilizare: în funcție de gradul de murdărie, se diluează în apă sau se folosește nediluat. Se șterge cu o lavetă, după care se clătește. Când este diluat, produsul devine lăptos. Înainte de a se folosi pe mobilă, covoare, țesături, tapiserii, se recomandă efectuarea unui test pentru a fi siguri că produsul nu decolorează.

Ingrediente: Alcohol (obținut din zahăr fermentat), Ethyl lactate (obținut din zahăr fermentat), Laureth-4 (tensioactiv obținut din cocos), Decyl glucoside (obținut din nucă de cocos și amidon de cartofi sau porumb), Citrus aurantium dulcis peel oil (ulei de portocale dulci).

Etichete

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Soluționarea litigiilor