Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență de navigare mai bună, pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și a analiza traficul. În cazul în care alegi să continui utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookies și cu Politica de confidențialitate.

Henna Roșu Cald, 100 gr - Le Erbe di Janas

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Henna Roșu Cald, 100 gr - Le Erbe di Janas

Spune-ne opinia ta despre produs! (Aici poti scrie doar recenzii, pentru intrebari te rugam sa folosesti datele de contact)

Disponibilitate: In stoc

RON 39.00
Add Items to Cart
OR

Quick Overview

Henna roșu cald Le Erbe di Janas este o pudră colorantă care vopsește părul în diverse nuanțe de roșu (roșcat). 100% naturală!

Descrierea produsului

Henna Le Erbe di Janas, obținută prin măcinarea frunzelor uscate de henna, este ideală pentru vopsirea naturală a părului în diverse nuanțe de roșu, în funcție de culoarea originală pe care se aplică. Henna, folosită din timpuri străvechi ca și colorant natural, este și un tratament pentru păr: întărește firul de păr, contribuie la îndepărtarea mătreții și previne apariția acesteia, conferă părului strălucire, volum și reglează secreția de sebum. Henna 100% naturală!

Nu conține picramat de sodiu, colorant sintetic considerat nociv care se adaugă în vopselele de păr pe bază de henna pentru a accentua nuanța de roșu a vopselei.

Henna ayurvedică Roșu (Roșcat) Le Erbe di Janas:

  • vopsește părul alb în nuanțe de roșcat deschis către portocaliu
  • vopsește părul blond în nuanțe de roșu irlandez
  • vopsește părul șaten deschis în nuanțe de roșu arămiu
  • vopsește părul șaten mediu în nuanțe de roșu intens/nucă
  • conferă părului șaten închis/negru reflexe de cupru

Mod de utilizare:
1. se amestecă cantitatea de henna necesară pentru vopsire cu apă fierbinte până când se obține o pastă omogenă ușor de aplicat. Se poate și oțet sau zeamă de lămâie. Se lasă pasta acoperită în repaos timp de 12 ore înainte de aplicare.
2. se aplică uniform pe părul uscat și curat cu mâna sau cu ajutorul unei pensule, de la rădăcină spre vârfuri.
3. se lasă să acționeze 2-3 ore (părul se acoperă cu o folie sau o cască de plastic) după care se îndepărtează cu apă călduță. Nu se folosește șampon! Dacă este necesar se poate folosi puțin balsam de păr.

Important! Pentru a evita obținerea unei culori nedorite, se recomandă efectuarea unui test, aplicând vopseaua de păr, pregătită conform instrucțiunilor, pe firele de păr rămase în perie sau pe o șuviță.

Pentru a obține nuanțe diferite de roșu, Henna Roșu Cald poate fi amestecată cu pudră de Manjistha  (Rubia cordifolia) care colorează părul în nuanțe de roșu cireașă. Și în acest caz se recomandă efectuarea testului prealabil.

Prezentare: 100 gr pudră de henna ambalată în pungă de plastic transparentă, sigilată. Conținut pigment Lawsone: 1,90%. Țara de origine: Pakistan.

Ingrediente INCI: Lawsonia inermis leaf

Etichete

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Soluționarea litigiilor