Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență de navigare mai bună, pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și a analiza traficul. În cazul în care alegi să continui utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookies și cu Politica de confidențialitate.

Înălbitor pete dificile, cu oxigen activ, 550 gr - Biopuro

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Înălbitor pete dificile, cu oxigen activ, 550 gr - Biopuro

Spune-ne opinia ta despre produs! (Aici poti scrie doar recenzii, pentru intrebari te rugam sa folosesti datele de contact)

Disponibilitate: In stoc

RON 24.00
Add Items to Cart
OR

Quick Overview

Renunță la clor și la înălbitorii plini de chimicale din comerț și alege să îți albești rufele și să îndepărtezi petele cu înălbitorul ecologic cu oxigen activ de la Biopuro. Metoda eficientă, naturală pentru a menține strălucirea și albul hainelor.

Descrierea produsului

Înălbitor ecologic pentru îndepărtarea petelor
Igienizează și elimină mirosurile din țesături, grație acțiunii purificatoare a oxigenului activ. Elimină petele dificile de sosuri, vin, ciocolată, machiaj și transpirație. Ideal pentru echipamentul sportiv și hainele copiilor. A nu se utiliza pentru lână, mătase, piele, țesături delicate. A nu se utiliza pe lemn și parchet.

Produs certificat ecologic de AIAB Italia, vegan, testat dermatologic pentru nichel, crom și cobalt. Flaconul Biopuro este realizat dintr-un plastic ecologic obținut în urma procesului de fermentare a trestiei de zahăr. Nu conține enzime, înălbitori optici.

Utilizare înălbitor ecologic cu oxigen activ:

În mașina de spălat rufe: 25 gr în compartimentul pentru detergent împreună cu acesta. Temperatura minimă de spălare 30°C.

Spălare manuală: 25 gr în apă călduță - rufele se lasă la înmuiat timp de 30 minute în apă, după care se spală.

Îndepărtare de mirosuri neplăcute și pete greu de îndepărtat de pe vase: se presară 25 gr de pulbere peste vase, se adaugă apă călduță și detergentul de vase și se lasă să acționeze timp de 10 minute, după care se spală. După ce trec cele 10 minute, spălați și limpeziți vasele.

Igienizare podele și suprafețe: se dizolvă 50 gr de pulbere în 5 litri de apă călduță împreună cu detergentul.

Pentru murdărie greu de îndepărtat sau mucegai, se lasă să acționeze timp de o oră, după care se clătește.

Ingrediente: Sodium carbonate peroxide (înălbitor cu oxigen activ de origine minerală), Citrus aurantium dulcis peel oil* (ulei esențial de portocale dulci)

Etichete

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Soluționarea litigiilor