Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență de navigare mai bună, pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și a analiza traficul. În cazul în care alegi să continui utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookies și cu Politica de confidențialitate.

You're currently on:

Lac de unghii 2 în 1: bază și top coat, 7 ml - Avril

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Lac de unghii 2 în 1: bază și top coat, 7 ml - Avril

Disponibilitate: In stoc

RON 16.00
Add Items to Cart
OR

Quick Overview

Lac de unghii vegan 2 în 1: bază și finisare. Utrarezistentă și ușor de aplicat, oja 2 în 1 Avril poate fi folosită și de gravide. Culoare: lac de unghii incolor.

Descrierea produsului

Produs 2 în 1 indispensabil pentru o manichiură impecabilă. Aplicat înainte de ojă, lacul protejează unghiile, aplicat peste ojă conferă unghiilor o culoare intensă și durabilă. Se aplică ușor și uniform.

Folosit ca bază, lacul de unghii 2 în 1 Avril oferă o protecție naturală unghiei și asigură o aderență mai bună pentru lacul de unghii. Folosit ca top coat, lacul de unghii 2 în 2 Avril protejează și fixează oja pe unghie, conferă unghiilor o strălucire intensă.

Lacurile de unghii Avril sunt rezistente, conferă unghiilor o culoare intensă și durabilă, au un timp de uscare extrem de rapid.

Se aplică ușor, uniform și nu lasă dungi inestetice. Pentru rezultate impecabile, aplicați două straturi de ojă și finisați cu lac top coat.

Lacurile de unghii Avril nu conțin: formaldehidă, toluen, xylene, ftalați, camfor, parabeni.

Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere.
Produs în Franța

Ingrediente INCI: ethyl acetate, butyl acetate, isopropyl alcohol, nitrocellulose, phthalic anhydride / trimellitic anhydride / glycols copolymer, acetyl tributyl citrate, adipic acid / fumaric acid / phthalic acid / tricyclodecane dimethanol copolymer.

Etichete

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Soluționarea litigiilor