Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență de navigare mai bună, pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și a analiza traficul. În cazul în care alegi să continui utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookies și cu Politica de confidențialitate.

Allo'Nature

Allo'Nature

Allo'Nature este o marcă franțuzească de produse cosmetice certificate bio: produse bio pentru bărbierit cu săpun de Alep și produse pentru epilare naturală cu zahăr.

Ceara bio pe bază de zahăr este antibacteriană și nu conține parafină, rășini sintetice sau parfum sintetic.
Epilarea cu pastă de zahăr este una dintre cele mai vechi tehnici de îndepărtare a părului, datând de pe vremea faraonilor. Epilarea cu zahăr este indicată pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea problematică (cu vase capilare sparte, psoriazis, varice, etc). Epilarea cu zahăr conferă un rezultat de lungă durată, o piele netedă și catifelată. Este cea mai sănătoasă metodă de epilare, datorită compoziției pe care o are ceara (zahăr, apă și suc de lămâie) și crează mai puțin disconfort deoarece, spre deosebire de ceara tradițională, se lipește de firul de păr, și nu de piele. Ceara de zahăr se folosește la o temperatură mai scăzută decât ceara obișnuită, extrage firele de păr fără să irite pielea, exfoliaza celulele moarte ajutând la extragerea firelor de păr crescute sub piele și nu crează foliculită. Epilarea cu zahăr este igienică deoarece zahărul nu dezvoltă bacterii, iar în timp duce la permanență deoarece firele de păr vor fi mai fine și vor crește în număr mai mic.

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Soluționarea litigiilor