Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență de navigare mai bună, pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și a analiza traficul. În cazul în care alegi să continui utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookies și cu Politica de confidențialitate.

Lufa - burete exfoliant din fibre netratate - Allo'Nature

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Lufa - burete exfoliant din fibre netratate - Allo'Nature

Spune-ne opinia ta despre produs! (Aici poti scrie doar recenzii, pentru intrebari te rugam sa folosesti datele de contact)

Disponibilitate: In stoc

RON 32.00
Add Items to Cart
OR

Quick Overview

Lufa este un burete 100% vegetal ce permite o îngrijire delicată a pielii. Buretele stimulează regenerarea celulară, activează circulația sângelui, exfoliază pielea în mod delicat, ajută la eliminarea toxinelor, contribuie la diminuarea țesutului adipos.

Descrierea produsului

Lufa - burete exfoliant natural din fibre vegetale netratate chimic, indicat pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă.

Buretele lufa realizează o exfoliere delicată a pielii, îndepărtând celulele moarte de pe suprafața pielii, stimulează regenerarea celulară și circulația sângelui.

Folosit cu 24 de ore înainte de epilare, buretele dechide porii facilitând smulgerea firelor de păr, iar firele de păr crescute sub piele ies la suprafață. Folosit în mod regulat, buretele lufa ajută la eliminarea toxinelor și la diminuarea țesutului adipos. Efectul constă într-o piele fermă și catifelată.

Buretele Loofah (lufa) de origine egipteană este de o calitate superioară. Durabilitatea acestui tip de burete este considerabil mai mare decât cea a buretelui sintetic, în plus nu conține ingrediente chimice (triclosan, etc). Buretele se obtine dintr-o specie de castravete, care la maturitate se transformă într-o masă de fibre. Femeile din Egiptul Antic cunoșteau proprietățile acestui burete. Dimensiunea și forma acestui tip de burete poate varia.

Acțiunea buretelui lufa este potențată de săpunul de Alep (solid sau lichid), care accentuează capacitatea de exfoliere și protejează pielea datorită proprietăților sale hidratante.

După utilizare, buretele lufa trebuie spălat, clătit și uscat.

Etichete

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Soluționarea litigiilor