Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență de navigare mai bună, pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și a analiza traficul. În cazul în care alegi să continui utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookies și cu Politica de confidențialitate.

Indigo pudră, 100 gr - Le Erbe di Janas

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Indigo pudră, 100 gr - Le Erbe di Janas

Spune-ne opinia ta despre produs! (Aici poti scrie doar recenzii, pentru intrebari te rugam sa folosesti datele de contact)

Disponibilitate: In stoc

RON 39.00
Add Items to Cart
OR

Quick Overview

Indigo Le Erbe de Janas este o pudră colorantă care vopsește părul în nuanțe de negru. 100% naturală, 100% sănătoasă!

Descrierea produsului

Pudra de Indigo Le Erbe di Janas este ideală pentru vopsirea naturală a părului în diverse nuanțe de negru. Pudra de Indigo, folosită din timpuri străvechi ca și colorant natural, constituie și un tratament pentru păr: întărește firul de păr, conferă părului strălucire, volum și reglează secreția de sebum. Pudra de Indigo este 100% naturală!

Nu conține PPD (para-fenilendiamină), colorant sintetic considerat nociv care se adaugă în vopselele de păr pentru culoarea neagră pentru a intensifica nuanța de negru a vopselei.

Indigo Le Erbe di Janas vopsește părul în nuanțe de negru. Părul blond se poate vopsi cu pudra de Indigo astfel: se vopsește de 2 ori cu indigo sau se aplică oricare henna roșu înainte de a aplica pudra de indigo. Pentru a obține un negru uniform, părul alb se vopsește mai întâi cu roșu (henna) și apoi cu indigo.

Mod de utilizare:
1. se amestecă cantitatea de indigo necesară pentru vopsire cu apă călduță până când se obține o pastă omogenă ușor de aplicat. Adăugați un vârf de cuțit de bicarbonat și lăsați pasta în repaos timp de 10 minute înainte de aplicare.
2. se aplică uniform pe părul uscat și curat cu mâna sau cu ajutorul unei pensule, de la rădăcină spre vârfuri.
3. se lasă să acționeze 1 oră (părul se acoperă cu o folie sau o cască de plastic), după care se îndepărtează cu apă călduță. Nu se folosește șampon! Dacă este necesar se poate folosi puțin balsam de păr.

A nu se aplica pe părul blond natural deschis la culoare sau pe părul decolorat blond.

Important! Pentru a evita obținerea unei culori nedorite, se recomandă efectuarea unui test, aplicând vopseaua de păr, pregătita conform instrucțiunilor, pe firele de păr rămase în perie sau pe o șuviță.

Țara de origine: India.

Ingrediente INCI: Indigofera tinctoria

Etichete

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Soluționarea litigiilor