You're currently on:

Spray ecologic baie și WC cu Sfeclă Roșie, 500 ml - Beeta

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Spray ecologic baie și WC cu Sfeclă Roșie, 500 ml - Beeta

Spune-ne opinia ta despre produs! (Aici poti scrie doar recenzii, pentru intrebari te rugam sa folosesti datele de contact)

Disponibilitate: In stoc

RON 26.00
Add Items to Cart
OR

Quick Overview

Sprayul ecologic WC & Baie cu sfeclă roșie Beeta este eficient pentru îndepărtarea depunerilor de calcar, dizolvă murdăria și lasă baia perfect curată.

Descrierea produsului

Spray ecologic WC & baie cu extract din sfeclă, pe bază de ingrediente vegetale, pentru o baie curată și strălucitoare. Acizii din sfecla roșie dizolvă murdăria, lăsând baia perfect curată. Ideal pentru WC, duș, vana etc.

Conține <5% suc de sfeclă roșie**, <5% tensioactivi anionici (agent de spălare derivat din ulei de cocos) și neionici de origine naturală (agent de spălare derivat din zahăr) și <5% acid citric**. Ideal pentru geamuri, oglinzi, geamuri auto, plastic etc. Nu lasă aloni. Conține doar ingrediente biodegradabile.

Utilizare: învârtiți capacul în poziția “spray”, pulverizați și lăsați să acționeze. Clătiți cu apă sau înlăturați cu un burete umed.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se folosi pe suprafețe sensibile la acizi (exemplu, marmură). A se efectua un test în prealabil pe o porțiune ascunsă. A se păstra la temperatura camerei. Culoarea produsului poate varia fără a altera proprietățile produsului.

Ingrediente: aqua (water), beta vulgaris root juice**, citric acid*, coco glucosid*, sodium coco sulfate*, natural parfum*, sorbic acid, limonene.
*ingredient de origine naturală, ** ingredient bio.

Etichete

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Soluționarea litigiilor