You're currently on:

Detergent ecologic universal 5 în 1 cu Sfeclă Roșie, 500 ml - Beeta

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Detergent ecologic universal 5 în 1 cu Sfeclă Roșie, 500 ml - Beeta

Spune-ne opinia ta despre produs! (Aici poti scrie doar recenzii, pentru intrebari te rugam sa folosesti datele de contact)

Disponibilitate: In stoc

RON 34.00
Add Items to Cart
OR

Quick Overview

Detergent ecologic concentrat 5 în 1 pe bază de sfeclă roșie și alte ingrediente naturale, ideal pentru toate suprafețele: gresie, faianță, PVC, ferestre etc.

Descrierea produsului

Detergent ecologic concentrat universal 5 în 1 cu sfeclă roșie Beeta

Detergentul concentrat universal 5 în 1 cu extract de sfeclă roșie conține ingrediente naturale biodegradabile, respectă pH-ul natural al pielii și curăță în profunzime orice tip de murdărie. 

Nu conține conservanți, coloranți sau parfumuri sintetice. Conține 5-15% suc de sfeclă roșie**, <5% acid citric*, <5% tensioactivi anionici (agent de spălare derivat din ulei de cocos) și neionici de origine naturală, <5% suc de sfeclă roșie**, <5% ethanol alcool** și acid citric**.

Utilizare detergent ecologic 5 în 1 Beeta:

  • detergent ecologic universal (gresie, faianță, PVC, linoleum și pt. toate suprafețele rezistente la acizi, 1-2 capace (20-40 ml) în 5L de apă)
  • WC și baie (ideal pentru toată baia, eficient împotriva calcarului - 1-2 capace (20-40 ml) în 5L de apă. În caz de murdărie persistentă se folosește nediluat pe un burete umed)
  • geamuri și plastic (este ideal pentru ferestre, oglinzi, geamuri auto, PVC, linoleum etc. - 1-2 capace (20-40 ml) în 5L de apă)
  • metale (îndepărtează murdăria și depunerile de pe chiuvetele din inox, robinete, hote etc.  - se diluează 100-500 ml de detergent concentrat Beeta în 1L de apă)
  • funingine (elimină petele de funingine – se aplică diluat 1:3 și se lasă să acționeze peste noapte).

A nu se folosi pe suprafețe sensibile la acizi. A se efectua un test în prealabil pe o porțiune ascunsă. A se păstra la temperatura camerei. Culoarea produsului poate varia de la un lot la altul, fără a altera proprietățile produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Ingrediente: aqua (water), beta vulgaris root juice**, citric acid*, coco glucoside*, sodium coco sulfate*, natural parfum*, sorbic acid, citral, limonene.
*ingredient de origine naturală, ** ingredient bio.

Etichete

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Soluționarea litigiilor