Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență de navigare mai bună, pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și a analiza traficul. În cazul în care alegi să continui utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookies și cu Politica de confidențialitate.

Henna pentru tatuaje, 100 gr - Erbe di Janas

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Henna pentru tatuaje, 100 gr - Erbe di Janas

Spune-ne opinia ta despre produs! (Aici poti scrie doar recenzii, pentru intrebari te rugam sa folosesti datele de contact)

Disponibilitate: In stoc

RON 39.00
Add Items to Cart
OR

Quick Overview

Tatuaje temporare cu henna Body Art Quality. 100% naturală, henna Erbe di Janas este o alternativă sănătoasă la produsele chimice care se folosesc de obicei pentru realizarea de desene decorative pe piele.

Descrierea produsului

Henna pentru tatuaje Erbe di Janas 100 gr

Henna body art quality Erbe di Janas este ideală pentru realizarea de tatuaje temporare.

Instrucțiuni de preparare pastă de henna pentru realizarea desenelor decorative:

Se amestecă 20-40 gr de Henna Roșu Rece Erbe di Janas cu zeamă de lămâie strecurată până când se obține o pastă care trebuie să aibă textura unui iaurt. Se adaugă o linguriță de zahăr și câteva picături de ulei esențial (arbore de ceai, lavandă sau eucalipt). Zahărul ajută pasta să adere mai bine la piele, iar uleiul esențial face culoarea tatuajului mai intensă/mai închisă.

Vasul în care s-a preparat henna pentru tatuaje se acoperă cu folie transparentă și se lasă la temperatura camerei până când henna va elibera culoarea (12-24 ore). Pasta de henna se introduce într-un con realizat manual din celofan (se rulează celofanul până când se obține un con cu un vârf foarte ascuțit). Se introduce pasta de henna, se sigilează partea superioară cu bandă adezivă și se taie puțin vârful conului. Pasta de henna se aplică pe pielea curată și se lasă să acționeze cât mai mult posibil (recomandat cel puțin 6 ore). Când se usucă, henna crapă și va începe să se decojească. Evitați înlăturarea hennei cu apă sau prin frecare.

Culoarea tatuajului variază de la un portocaliu intens în prima zi la un maroniu roșiatic intens în următoarele 48 de ore de la aplicare. Pentru a proteja cât mai mult tatuajul se hidratează pielea cu ulei de cocos.

Pentru prepararea pastei de henna se folosesc ustensile de plastic sau sticlă.

ATENȚIE! Pentru a evita apariția de reacții adverse alegeți o henna art body quality 100% naturală! Henna neagră pentru tatuaje din comerț este periculoasă întrucât este un amestec de henna cu chimicale ce pot crea reacții alergice grave. Nu există henna alba pentru tatuaje (aceasta este o pastă ce conține un adeziv și a fost denumită henna alba deoarece poate fi folosită pentru realizarea desenelor decorative în stil henna)! Nu se recomandă utilizarea hennei dacă persoana este alergică la planta Lawsonia inermis.

IMPORTANT! Henna Body Art Quality Roșu Rece Erbe di Janas se poate folosi și pentru vopsirea părului!

Ingrediente: Lawsonia inermis

Etichete

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Soluționarea litigiilor