Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență de navigare mai bună, pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și a analiza traficul. În cazul în care alegi să continui utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookies și cu Politica de confidențialitate.

Vopsea de păr naturală Cupru, 100 gr - Khadi

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Vopsea de păr naturală Cupru, 100 gr - Khadi

Spune-ne opinia ta despre produs! (Aici poti scrie doar recenzii, pentru intrebari te rugam sa folosesti datele de contact)

Disponibilitate: In stoc

RON 50.00
Add Items to Cart
OR

Quick Overview

Henna Cupru Khadi este o vopsea de păr naturală care conferă părului o culoare naturală, strălucire și volum. Rezultatul constă într-o nuanță care variază de la un blond cupru la un roșu cupru (ceea ce se obține depinde de culoarea sau de culorile pe care se aplică).


Vopseaua Khadi conține pigmenți 100% naturali, nu conține amoniac și este un adevărat tratament natural pentru păr.

Descrierea produsului

Vopsea de păr naturală Cupru

Vopsea de păr, 100% naturală (conține doar plante),  pentru o vopsire naturală și sănătoasă a părului. Conferă părului o nuanță permanentă de Cupru, strălucire și volum, acoperă firele albe / părul alb, hrănește părul și întărește rădăcina. Vopseaua învelește firul de păr într-o peliculă protectoare colorată.

Vopsea de păr 100% vegetală certificată natural de BDIH Germania. Vopseaua Khadi NU CONȚINE amoniac, PPD, peroxid, coloranți sintetici, aditivi. Este o vopsea 100% naturală, fabricată în India conform standardelor de calitate germane.

Conține

- henna neutră (pudră de cassia / senna) întărește firul de păr, conferă volum și strălucire

- pudra de amla, bogată în vitamina C,  previne albirea părului, căderea părului, întărește rădăcina, conferă volum și strălucire

- brahmi, plantă indiană folosită des în Ayurveda, un adevărat tratament pentru scalp și păr

Utilizare vopsea Cupru Khadi:

pasul 1: se spală părul cu un șampon natural fără silicon, recomandăm oricare din șampoanele Khadi

pasul 2: se amestecă pudra cu apă la 80- 90° până când se obține textura unei vopsele clasice și se aplică pe păr cu ajutorul unei pensule sau cu mâinile folosind mănușile din cutia vopselei

pasul 3: lasă vopseaua să acționeze 30-120 de minute în funcție de nuanța care se dorește. Cu cât se lasă să acționeze mai mult, cu atât culoarea va fi mai intensă. Dacă părul a fost vopsit cu această nuanță și se dorește doar reîmprospătarea culorii vopseaua se poate aplică timp de 15-30 minute. Vopseaua se înlătura doar cu apă. Nu se șamponează după înlăturarea vopselei.

pasul 4: pentru fixarea culorii se recomandă aplicarea uleiului cu Amla Khadi că și mască de păr timp de 20 de minute înainte de a efectua următoarea spălare a părului. Uleiul va fixa culoarea că să țină mai mult și va conferi părului strălucire.

Vopseaua Henna Cupru se poate amesteca și cu alte vopsele Khadi pentru a obține diverse nuanțe:

1. cu henna neutră (pudra de cassia) sau cu oricare nuanță de blond pentru a revigora culoarea

2. cu blond auriu pentru cupru cu reflexe blonde

3. cu blond mediu pentru blond roșiatic

4. cu șaten deschis pentru șaten roșiatic intens

IMPORTANT! Culoarea care se obține depinde de mai mulți factori: de culoarea/culorile pe care se aplică, structura firului de păr, amestecurile care se fac, timpul de acționare, amestecurile care se fac etc. Din acest motiv va recomandăm efectuarea unui test de culoare pe o șuviță ascunsă înainte de a vopsi tot părul.

Ingrediente: Lawsonia Inermis Leaf Powder, Cassia Italica Leaf Powder, Indigofera Tinctoria Leaf Powder, Juglans Nigra Shell Powder, Curcuma Longa Rhizome Powder, Jatropha Curcas Leaf Powder, Emblica Officinalis Fruit Powder, Bacopa Monnieri Leaf Powder

Etichete

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Soluționarea litigiilor