Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență de navigare mai bună, pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și a analiza traficul. În cazul în care alegi să continui utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookies și cu Politica de confidențialitate.

Vopsea de păr naturală Șaten Închis, 100 gr - Khadi

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Vopsea de păr naturală Șaten Închis, 100 gr - Khadi

Spune-ne opinia ta despre produs! (Aici poti scrie doar recenzii, pentru intrebari te rugam sa folosesti datele de contact)

Disponibilitate: In stoc

RON 50.00
Add Items to Cart
OR

Quick Overview

Vopsea de păr naturală de tip henna, pentru culoarea șaten închis. Vopseaua de păr  Khadi vopsește părul vopsit chimic, decolorat sau alb. Nu conține amoniac, para-fenilendiamină (PPD), hidroperoxid, conservanți sau coloranți chimici.

Descrierea produsului

Vopsea naturală pentru păr cu Henna și Indigo pentru vopsirea părului șaten închis. Vopseaua de păr Șaten Închis marca Khadi este o vopsea de păr 100% naturală ce conferă părului volum și strălucire. Nu conține aditivi chimici, conservanți sau coloranți artificiali. Se poate aplica pe părul blond deschis, șaten deschis, șaten închis sau negru. Pentru colorarea părului blond sau alb se recomandă vopsirea în prealabil cu henna (de ales între Henna Pură, Henna cu Amla sau Henna cu Amla și Jatropha), după care se aplică vopseaua Khadi Șaten Închis (vezi indicații mai jos).

Vopseaua de păr Șaten Închis Khadi poate fi aplicată pe părul vopsit, tratat chimic, pe părul degradat, decolorat și alb. Important - în cazul părului vopsit chimic trebuie să treacă o perioadă (câteva spălari) de la vopsire înainte de a aplica vopselele de păr naturale Khadi, deoarece produsele chimice influențează negativ PH-ul părului. Pentru rezultate optime, se recomanda respectarea indicatiilor de mai jos.

Produs Certificat NATURAL de BDIH
Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere

Cum funcționează vopselele de păr naturale Khadi?
Vopselele de păr Khadi, cu excepția Hennei neutre care nu colorează, conferă părului o culoare de lungă durată. Din acest motiv se recomandă efectuarea unui test prealabil folosind firele de păr din perie pentru a evita surprize nedorite.

Vopselele de păr Khadi acoperă firele de păr cu un strat subțire de culoare, iar rezultatul depinde de culoarea inițială a părului. Din acest motiv culoarea obținută și reflexele vor fi unice. Folosite în mod constant vopselele de păr Khadi accentuează reflexele părului.

Vopselele de păr Khadi nu decolorează părul întrucât sunt 100% naturale și nu conțin ingrediente chimice.

Toate vopselele Khadi pot fi amestecate între ele, catitățile depinzând de culoarea dorită, structura părului și bineînțeles culoarea inițială a părului.

Test de probă
Pentru a evita obținerea unei culori nedorite, se recomandă efectuarea unui test, aplicând vopseaua de păr, pregătită conform instrucțiunilor, pe firele de păr rămase în perie. După aplicarea vopselei, firele de păr se pun într-un bol acoperit la cald. Se verifică intensitatea și tonalitatea culorii la 30, 60, 90 și 120 de minute după aplicare, luând din bol câte o șuviță pentru fiecare categorie de minute. Cele 4 suvițe se spală cu apă caldă, fără a se folosi șampon. Culoarea se definitiveaza în termen de 24/48 de ore.
În concluzie, se recomandă aplicarea vopselelor de păr Khadi numai după ce s-a efectuat testul de probă și s-a reperat tonalitatea dorită.

Ce-ți trebuie pentru vopsire?
    vopsea de păr Khadi
    un bol de ceramică de mărimi potrivite
    apă caldă
    mănușă (este disponibilă în cutia vopselei de păr)
    un prosop vechi pentru a proteja hainele
    o perie pentru aplicarea vopselei (poate fi aplicată și cu mâinile protejate de mănuși)
    bonetă de plastic (disponibilă în cutia vopselei de păr)
    un prosop pentru a menține la cald vopseaua după aplicarea pe păr.

Vopselele de păr Khadi se amestecă cu apă până când se obține o pastă omogenă, cremoasă, care se întinde ușor pe păr, fără să curgă (pentru 50 gr de praf se folosesc aproximativ 150-200ml de lichid). O cutie de vopsea este suficientă pentru vopsirea părului care ajunge până la umeri. În cazul părului creț pasta obținută trebuie să fie mai lichidă.

Important: pentru a obține o culoare mai intensă când se utilizează Henna Pură sau Henna și Amla sau Henna cu Amla și Jatropha se recomandă ca apa care se folosește pentru obținerea vopselei de păr să fie fierbinte (90°C). Aceeași regulă este valabilă și în cazul hennei neutre (Senna/Cassia). Pasta obținută prin amestecarea hennei cu apă se poate aplica când se mai răcește și poate fi suportată de piele.

Nu se recomandă adăugarea sucului de lămâie la vopselele de păr care au în compoziție o cantitate însemnată de Indigo. Acest aditiv nu permite culorii să se dezvolte cum trebuie. Pentru a obține rezultate optime vopseaua Indigo și toate celelalte care au în compoziție Indigo se amestecă cu apă care trebuie să aibă o temperatură de 50°C (33.8°F).

Cum se aplică vopselele de păr Khadi?
Înainte de a aplica vopseaua de păr se recomandă spălarea părului cu un șampon care nu conține silicon întrucât acest ingredient creează o barieră care nu permite vopselei să-și facă efectul cum trebuie.

Pasta se aplică caldă pe părul umed (pentru a nu se răci se recomadă ținerea recipientului în apă caldă), cu pensula sau cu mâinile, pe fiecare șuviță, începând de la rădăcină în sens circular, după care se pune peste boneta de plastic. Cu ajutorul unei dischete demachiante umede se înlătură pasta care din greșeală a ajuns pe piele. Se înfășoară un prosop în jurul capului pentru a menține pasta caldă și se lasă să acționeze în funcție de intensitatea dorită (30 - 60 - 90 - 120 de minute).

Trucuri: pentru a evita pătarea pielii cu vopsea se recomandă aplicarea pe zonele de risc a unui ulei vegetal, de măsline sau jojoba. Uleiul se aplică înainte ca vopseaua să fie aplicată pe păr.

Pasta se înlătură de pe păr cu apă caldă până când apa este curată. NU FOLOSIȚI șampon sau alte produse pentru styling în următoarele 24 de ore după aplicarea vopselei, pentru a permite stabilizarea culorii (24-48 de ore în cazul vopselelor de păr care au în compoziție o cantitate însemnată de Indigo - Șaten Închis, Negru, Indigo, etc). A doua zi, pentru a obține o culoare de durată și un păr mai luminos și mai strălucitor se poate aplica pe păr, înainte de spălare, uleiului de păr cu Amla marca Khadi (timp de acționare cel puțin 1 oră).

Sfaturi pentru vopsirea părului alb sau blond
Henna pură colorează părul alb și poate fi folosită ca bază pentru celelalte vopsele de păr Khadi care au o cantitate însemnată de Indigo în compoziție (Șaten Închis, Indigo, Negru). Această ultimă regulă este valabilă și în cazul părului blond.

Atenție: Indigo pur nu colorează părul alb, dar poate să-i confere nuanțe verzi sau albastre. Vopsirea părului alb sau blond cu nuanțe închise se poate face respectând următorii 2 pași:
1. părul alb se vopsește mai întâi cu henna pură sau cu celelalte culori care au o concentrație mare de henna (Henna și Amla sau Henna, Amla și Jatropha).
2. părul se vopsește cu vopseaua închisă la culoare după 24-48 de ore, când prima culoare s-a stabilizat (vopseaua se aplică pe părul umed), SAU imediat după ce prima vopsea a fost înlăturată cu apă.

Rețete speciale / Aditivi care accentuează culoarea
Pentru a obține o culoare mai accentuată și de durată se poate adăuga o linguriță de sare la vopseaua de păr Indigo.

Vopselele de păr Khadi pot fi amestecate și cu ceai negru în loc de apă. În acest caz ceaiul nu trebuie să fie prea tare deoarece poate usca părul, iar rezultatul vopsirii să nu fie unul optim. Sunt suficiente 3 plicuri de ceai pentru 250 ml de apă.

Atenție: Datorită faptului că structura părului este diferită la fiecare persoană, cantitatea de ceai sau sare ce se poate folosi diferă de la persoană la persoană. În cazul în care părul devine prea uscat se recomandă ca acea cantitate de aditivi să fie redusă sau chiar eliminată.

În mod general, Khadi nu recomandă adăugarea de aditivi la vopselele de păr. Datorită faptului că clienții doresc să facă experimente, echipa Khadi recomandă următorii aditivi care pot fi adăugați în mici cantități: lapte, miere (în anumite situații poate influența în mod negativ intensitatea nuanțelor închise), balsam de păr fără silicon, suc de aloe vera fără vitamina C adăugată (în caz de păr uscat nu se recomandă o cantitate mai mare de o treime din cantitatea de lichid folosită).

Cutia conține: vopsea 100 gr, o mănușă de plastic și o bonetă de plastic.
Nu conține: SLS, SLES, PEG, EDTA, amoniac, parabeni, conservanți, parfumuri sintetice, coloranți sintetici, PPD (para fenilendiamină) etc.

Ingrediente INCI: Indigofera Tinctoria (Indigo), Lawsonia Inermis (Henna), Emblica Officinalis (Amla), Eclipta Alba (Bhringaraj), Azadirachta Indica (Neem).

 

CITIȚI ȘI: Mai multe detalii despre vopsirea părului alb & întrebări frecvente despre vopselele de păr Khadi

 

Etichete

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Soluționarea litigiilor