Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență de navigare mai bună, pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și a analiza traficul. În cazul în care alegi să continui utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookies și cu Politica de confidențialitate.

Termometru digital pentru vopsea de păr - Khadi

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Termometru digital pentru vopsea de păr - Khadi

Spune-ne opinia ta despre produs! (Aici poti scrie doar recenzii, pentru intrebari te rugam sa folosesti datele de contact)

Disponibilitate: In stoc

RON 96.00
Add Items to Cart
OR

Quick Overview

Termometrul digital este ideal pentru a obține rezultate optime cu vopselele de păr Khadi. Temperatura apei cu care se amestecă vopseaua vegetală determină culoarea finală.

Descrierea produsului

Pentru a obține cele mai bune rezultate cu vopselele de păr Khadi este important să se țină cont de temperatura apei cu care se amestecă vopseaua.

Vopselele de păr care au în compoziție pudră de Indigo trebuie amestecate cu apă caldă care trebuie să aibă o temperatură de 50°C (33.8°F). Din această categorie fac parte următoarele vopsele de păr Khadi: Henna Șaten Deschis, Henna Șaten Nucă, Henna Șaten Închis, Negru și Negru Indigo. Pigmenții de culoare din vopselele cu indigo colorează intens părul doar dacă se respectă această temperatură.

Vopselele de păr Henna Pură, Henna și Amla și Henna & Amla & Jatropha se amestecă cu apă fierbinte (90°C). Henna colorează la capacitate maximă când este amestecată cu apă fierbinte.

Pentru rezultate optime se recomandă utilizarea acestui termometru digital. Estimarea precisă a temperaturii se poate face doar cu ajutorul unui termometru.

Etichete

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Soluționarea litigiilor