Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență de navigare mai bună, pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și a analiza traficul. În cazul în care alegi să continui utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookies și cu Politica de confidențialitate.

Vopsea de păr naturală Blond Sunrise, 100 gr - Khadi

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Vopsea de păr naturală Blond Sunrise, 100 gr - Khadi

Spune-ne opinia ta despre produs! (Aici poti scrie doar recenzii, pentru intrebari te rugam sa folosesti datele de contact)

Disponibilitate: In stoc

RON 50.00
Add Items to Cart
OR

Quick Overview

Vopseaua de păr Blond Sunrise este alternativa naturală la vopselele de păr din comerț, pline de chimicale. Nu conține amoniac, PPD, coloranți sintetici, vopsește părul și îi conferă strălucire și volum. 100% naturală, conține doar plante.

Descrierea produsului

Vopsea naturală de păr Blond Sunrise Khadi
Vopsea de păr 100% naturală (conține doar plante) pentru o vopsire naturală și sănătoasă a părului. Conferă părului o nuanță de blond care diferă în funcție de nuanța pe care se aplică. Aduce părului strălucire și volum, acoperă firele albe / părul alb, hrănește părul și întărește rădăcina. Vopseaua învelește firul de păr într-o peliculă protectoare colorată.

Vopsește părul alb într-o nuanță de blond strălucitor, părul blond într-o nuanță de blond miere deschis. Aplicată pe nuanțe mai închise, vopseaua conferă doar reflexe aurii revitalizând culoarea. Fiind o vopsea 100% naturală care nu conține decolorant, henna blond Sunrise nu deschide părul la culoare.

Vopsea de păr 100% vegetală certificată natural de BDIH Germania.

Vopseaua Khadi NU CONȚINE amoniac, PPD, peroxid, coloranți sintetici, aditivi. Este o vopsea 100% naturală, fabricată în India conform standardelor de calitate germane.

Conține henna neutră (cassia) ce conferă părului hidratare, volum și strălucire, și henna care învelește părul într-o peliculă protectoare, întărește rădăcina și hrănește părul și scalpul.

Utilizare

pasul 1: se spală părul cu un șampon natural fără silicon, recomandăm oricare din șampoanele Khadi

pasul 2: se amestecă pudra cu apă la 50° până când se obține textura unei vopsele clasice și se aplică pe păr cu ajutorul unei pensule sau cu mâinile, folosind mănușile din cutia vopselei

pasul 3: lasă vopseaua să acționeze 30-60 de minute în funcție de nuanța care se dorește (30 min. pentru un blond miere deschis, 60 min. pentru un blond intens strălucitor). Vopseaua se înlătură doar cu apă. Nu se șampoanează după înlăturarea vopselei!

pasul 4: pentru fixarea culorii se recomandă aplicarea uleiului cu Amla de la Khadi ca și masca de păr timp de 20 de minute înainte de a efectua următoarea spălare a părului. Uleiul va fixa culoarea ca să țină mai mult și va conferi părului strălucire.

Vopseaua Henna Blond Sunrise se poate amesteca și cu alte vopsele Khadi pentru a obține diverse nuanțe.

IMPORTANT! Culoarea care se obține depinde de mai mulți factori: de culoarea/culorile pe care se aplică, structura firului de păr, amestecurile care se fac, timpul de acționare etc. Din acest motiv va recomandăm efectuarea unui test de culoare pe o șuviță ascunsă înainte de a vopsi tot părul.

Ingrediente: Cassia Italica Leaf Powder, Lawsonia Inermis Leaf Powder 

Etichete

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Soluționarea litigiilor