Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență de navigare mai bună, pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și a analiza traficul. În cazul în care alegi să continui utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookies și cu Politica de confidențialitate.

Vopsea de păr naturală Blond Închis (cenușiu), 100 gr - Khadi

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Vopsea de păr naturală Blond Închis (cenușiu), 100 gr - Khadi

Spune-ne opinia ta despre produs! (Aici poti scrie doar recenzii, pentru intrebari te rugam sa folosesti datele de contact)

Disponibilitate: In stoc

RON 50.00
Add Items to Cart
OR

Quick Overview

Vopseaua blond închis Khadi este naturală, nu conține amoniac, peroxid sau alte chimicale. Conferă părului o nuanță intensă de blond închis cenușiu, fără reflexe de roșu. Vopseaua naturală Khadi conține doar plante și constituie un adevărat tratament pentru păr, aducându-i strălucire și vitalitate.

Descrierea produsului

Henna Blond Închis Khadi - vopsea de păr 100% naturală, pe bază de plante ayurvedice
Vopseaua de păr vegetală Blond Închis Khadi conferă părului o nuanță de blond închis cenușiu, fără reflexe roșiatice. Vopsește părul alb, firele albe și părul deschis la culoare (blond). Culoarea care se obține este permanentă. Este un adevărat tratament pentru păr, deoarece întărește rădăcina, menține scalpul curat, conferă părului luminozitate și un aspect sănătos.

Aplicată pe părul închis la culoare, vopseaua Khadi Blond Închis nu va schimba culoarea, dar va oferi părului strălucire și volum. În funcție de nuanța de blond pe care se aplică, vopseaua de păr Blond Închis Khadi poate închide puțîn culoarea. NU deschide părul la culoare, deoarece nu conține decolorant.

Vopseaua de păr Khadi Blond Închis conține doar plante, fiind 100% naturală: indigo, cassia, henna, extract de rodie, jatropha, lemn de sappan, nuc negru, extract de stejar, pudră de rubarbă, aloe vera etc. Extractul de rodie are proprietăți antioxidante datorită catității mari de vitamina C pe care o conține. Stimulează creșterea părului și conferă părului vitalitate. Aloe vera hidratează și conferă părului strălucire. Extractul de nuc negru conferă intensitate culorii și strălucire.

Nu conține: conservanți, decolorant, coloranți artificiali, amoniac, peroxid sau aditivi chimici.

Vopselele de par Khadi sunt produse în India conform tradiției ayurveda, dar la standarde germane, fiind certificate  natural de BDIH conform certificării europene COSMOS.

Timp de acționare: 30 – 60 minute, în funcție de intensitatea dorită. Lăsată să acționeze 30 de minute se obține o nuanță de blond deschis-mediu, lăsată să acționeze 60 de minute se obține un blond închis.

Mod de utilizare Vopsea Khadi Blond Închis:

 

  • aplicați pe părul umed, proaspăt spălat cu un șampon fără silicon și uscat doar cu prosopul;
  • amestecați vopseaua Blond Închis Khadi cu apă la 50°C (temperatura apei este foarte importantă, motiv pentru care se recomandă utilizarea unui termometru - vezi termometrul Khadi). Pentru stabilizarea culorii se poate adauga o linguriță de sare la 50 gr de vopsea;
  • vopseaua de păr se aplică caldă pe părul umed, se acoperă cu bonetă de plastic (disponibilă în cutie), peste care se înfășoară un prosop (se poate utiliza și cască de coafor);
  • vopseaua Blond Închis Khadi se lasă să acționeze 30-60 de minute;
  • clătiți vopseaua de pe păr cu apă călduță și evitați să folosiți șampon, balsam, alte produse de styling și evitați utilizarea uscătorului de păr (dacă se folosește, este recomandat că temperatura să NU fie ridicată);
  • așteptați cel puțin 24- 48 de ore înainte de a spăla din nou părul și de a folosi produse de styling (balsam de păr, fixativ, gel de păr, spumă etc). Înainte de a spăla părul după prima vopsire, se recomandă folosirea unui ulei Khadi pentru stabilizarea culorii (ulei cu amla sau ulei cu ricin). Acesta se aplică la 2-3 zile de la vopsire ca și mască de păr, timp de 20-30 de minute înainte de a șampona părul;
  • rezultatul depinde de timpul de acționare, cu cât timpul de acționare al vopselei este mai mare, cu atât culoarea care se obține va fi mai intensă;
  • vopseaua de păr Blond Închis trebuie să se amestece cu apă la 50°C;
  • se recomandă efectuarea testului de culoare pe o șuviță.

 

Recomandări: în cazul în care se dorește o nuanță mai intensă, se poate realiza o vopsire în 2 pași: prima dată se aplică blond auriu, blond deschis sau blond mediu, după care se aplică blondul închis. În caz de păr decolorat sau degradat, se recomandă aplicarea înainte de Blond Închis a blondului deschis sau a pudrei neutre (pudra de cassia).

Ingrediente INCI: Indigofera Tinctoria leaf powder*, Cassia auriculata Leaf powder*, Lawsonia Inermis leaf powder*, Punica Granatum rînd powder, Uncaria Gambir extract, Cesalpinia Sappan wood powder, Cordia Dichotoma leaf powder*, Jatropha Curcas leaf powder, Juglans Nigra husk powder, Quercus Infectoria gall extract, Terminalia Chebula fruit powder*, Aegle Marmelos rînd powder, Rheum Emodi root powder, Adhatoda Vasica leaf powder*, Aloe Barbadensis leaf powder*.
* ingrediente bio

 

Etichete

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Soluționarea litigiilor