Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență de navigare mai bună, pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și a analiza traficul. În cazul în care alegi să continui utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookies și cu Politica de confidențialitate.

Vopsea de păr naturală Șaten Auriu, 100 gr - Khadi

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Vopsea de păr naturală Șaten Auriu, 100 gr - Khadi

Spune-ne opinia ta despre produs! (Aici poti scrie doar recenzii, pentru intrebari te rugam sa folosesti datele de contact)

Disponibilitate: In stoc

RON 50.00
Add Items to Cart
OR

Quick Overview

Vopsea fără amoniac pentru o vopsire părului în mod natural. Șaten Auriu (Golden) este o vopsea de păr naturală, pe bază de henna, ce conferă părului o culoare intensă, fiind și un adevărat tratament pentru păr.

Descrierea produsului

Vopsea naturală de păr Șaten Auriu (Golden) Khadi
Vopsea de păr 100% naturală (conține doar plante) pentru o vopsire naturală și sănătoasă a părului. Conferă părului o nuanță permanentă de Șaten Auriu, strălucire și volum, acoperă firele albe / părul alb, hrănește părul și întărește rădăcina. Vopseaua învelește firul de păr într-o peliculă protectoare colorată.

Vopsea de păr 100% vegetală certificată natural de BDIH Germania.

Vopseaua Khadi NU CONȚINE amoniac, PPD, peroxid, coloranți sintetici, aditivi. Este o vopsea  fabricată în India conform standardelor de calitate germane.

Conține bhringraj, folosit în India pentru întărirea rădăcinii părului și stimularea creșterii, rodie pentru un păr mai puternic, cu volum și strălucire, neem pentru purificarea scalpului și aloe vera pentru hidratarea părului și a scalpului.

Utilizare

pasul 1: se spală părul cu un șampon natural fără silicon, recomandăm oricare din șampoanele Khadi

pasul 2: se amestecă pudra cu apă la 50° până când se obține textura unei vopsele clasice și se aplică pe păr cu ajutorul unei pensule sau cu mâinile, folosind mănușile din cutia vopselei

pasul 3: lasă vopseaua să acționeze 30-120 de minute, în funcție de nuanța care se dorește. Cu cât se lasă să acționeze mai mult, cu atât culoarea va fi mai intensă. Dacă părul a fost vopsit cu această nuanță și se dorește doar reîmprospătarea culorii, vopseaua se poate aplica timp de 15-30 minute. Vopseaua se înlătură doar cu apă. Nu se șamponează după înlăturarea vopselei

pasul 4: pentru fixarea culorii se recomandă aplicarea uleiului cu Amla Khadi ca și masca de păr, timp de 20 de minute înainte de a efectua următoarea spălare a părului. Uleiul va fixa culoarea ca să țină mai mult și va conferi părului strălucire.

Vopseaua Henna Șaten Auriu se poate amesteca și cu alte vopsele Khadi pentru a obține diverse nuanțe.

IMPORTANT! Culoarea care se obține depinde de mai mulți factori: de culoarea/culorile pe care se aplică, structura firului de păr, amestecurile care se fac, timpul de acționare etc. Din acest motiv vă recomandăm efectuarea unui test de culoare pe o șuviță ascunsă înainte de a vopsi tot părul.

Ingrediente: Indigofera tinctoria (Indigo) Leaf Powder*, Lawsonia inermis (Henna) Leaf Powder*, Emblica officinalis (Amla) Fruit Powder*, Emblica Alba Powder, Punica granatum (Pomegranate) Rind Powder, Ziziphus jujuba (Ziziphus / Sidr) Leaf Powder*, Ziziphus spina-Christi (Ziziphus) Leaf Powder*, Azadirachta indica (Neem) Leaf Powder*, Eucalyptus globulus (Eucalyptus) Leaf Powder*, Aloe barbadensis (Aloe Vera) Leaf Powder*, Matricharia chamomilla (Chamomile) Flower Powder*
* ingrediente bio

Etichete

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Soluționarea litigiilor