Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență de navigare mai bună, pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcțiile rețelelor sociale și a analiza traficul. În cazul în care alegi să continui utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu utilizarea modulelor noastre cookies și cu Politica de confidențialitate.

Vopsea de păr naturală Șaten Cenușiu, 100 gr - Khadi

Dublu click pentru a mari imaginea

Zoom Out
Zoom In

Mai multe imagini

Vopsea de păr naturală Șaten Cenușiu, 100 gr - Khadi

Spune-ne opinia ta despre produs! (Aici poti scrie doar recenzii, pentru intrebari te rugam sa folosesti datele de contact)

Disponibilitate: In stoc

RON 50.00
Add Items to Cart
OR

Quick Overview

Vopseaua de păr Șaten Cenușiu Khadi este o vopsea naturală, fără amoniac, PPD sau alte chimicale, ce conferă părului strălucire, volum, protecție și o culoare superbă de șaten cenușiu. Conține doar plante, fiind și un adevărat tratament pentru firul de păr.

Descrierea produsului

Vopsea naturală de păr Șaten Cenușiu Khadi
Vopsea de păr 100% naturală (conține doar plante) pentru o vopsire naturală și sănătoasă a părului. Conferă părului o nuanță permanentă de șaten cenușiu mediu mat, strălucire și volum, acoperă firele albe / părul alb, hrănește părul și întărește rădăcina. Vopseaua învelește firul de păr într-o peliculă protectoare colorată.

Vopsea de păr 100% vegetală, certificată natural de BDIH Germania.

Vopseaua Khadi NU CONȚINE amoniac, PPD, peroxid, coloranți sintetici, aditivi. Este o vopsea fabricată în India conform standardelor de calitate germane.

Conține bhringraj, folosit în India pentru întărirea rădăcinii părului și stimularea creșterii, amla pentru un păr mai puternic, cu volum și strălucire, neem pentru purificarea scalpului.

Utilizare

pasul 1: se spală părul cu un șampon natural fără silicon, recomandăm oricare din șampoanele Khadi

pasul 2: se amestecă pudra cu apă la 50° până când se obține textura unei vopsele clasice și se aplică pe păr cu ajutorul unei pensule sau cu mâinile, folosind mănușile din cutia vopselei

pasul 3: lasă vopseaua să acționeze 30-120 de minute, în funcție de nuanța care se dorește. Cu cât se lasă să acționeze mai mult, cu atât culoarea va fi mai intensă. Dacă părul a fost vopsit cu această nuanță și se dorește doar reîmprospătarea culorii, vopseaua se poate aplica timp de 15-30 minute. Vopseaua se înlătură doar cu apă. Nu se șamponează după înlăturarea vopselei

pasul 4: pentru fixarea culorii se recomandă aplicarea uleiului cu Amla Khadi ca și masca de păr, timp de 20 de minute înainte de a efectua următoarea spălare a părului. Uleiul va fixa culoarea ca să țină mai mult și va conferi părului strălucire.

VOPSIRE PĂR ALB / FIRE ALBE - în cazul în care se dorește vopsirea părului alb cu șaten cenușiu sau sunt fire albe mai mult de 4-5% din cantitatea de păr, se recomandă vopsirea în 2 pași: prima dată se aplică blond golden (auriu) pentru cel puțin 30 de minute, după care se aplică șatenul cenușiu pentru cel puțin o oră.

Vopseaua Henna Șaten Cenușiu se poate amesteca și cu alte vopsele Khadi pentru a obține diverse nuanțe.

IMPORTANT! Culoarea care se obține depinde de mai mulți factori: de culoarea/culorile pe care se aplică, structura firului de păr, amestecurile care se fac, timpul de acționare etc. Din acest motiv, vă recomandăm efectuarea unui test de culoare pe o șuviță ascunsă înainte de a vopsi tot părul.

Ingrediente: Indigofera Tinctoria Leaf Powder*, Lawsonia Inermis Leaf Powder*, Cassia Auriculata Leaf Powder*, Emblica Officinalis Fruit Powder*, Emblica Alba Powder, Azadirachta Indica Leaf Powder*
* ingredient bio

Etichete

Foloseste spatii intre etichete. Pentru fraze, foloseste ghilimele simple (').

© Sideris Organic Shop - Magazin bio, cosmetice organice, produse naturale ecologice

Protectia Consumatorului: Tel. 0800-080999, Web: www.anpc.gov.ro

Addictsdesign SRL este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22181.

Soluționarea litigiilor